Over MPC Sports

Vanaf mijn jeugd was ik al bezig met sporten zoals Fitness en Thai boxing, dus mijn toekomst keuze was al snel gemaakt.  In deze tak van de sport zou ik mijn bedrijf gaan vormen. Dus stapte ik naar de KvK om het te realiseren. Met opdrachten van o.a. Sportcentrum Pleizier, Stadsdelen Zuid-Oost, Oost en West en Middelbare scholen van A’dam Zuid was MPC Bootcamps een feit geworden. Daarnaast startte ik ook met privélessen, die nu ook indoor en outdoor afgenomen kunnen worden.

Wat startte met een set dumbells, een medicijn bal en tubes, is uitgegroeid tot een mobiel arsenaal dat overal kan trainen en een volledige workout kan geven. In datzelfde jaar werd ook besloten om outdoor evenementen te organiseren in het Amsterdamse bos. Een ieder was vrij om hieraan mee te doen en tot op de dag van vandaag worden de MPC Bootcamps goed bezocht door enthousiastelingen.

In 2013 startte ik met de splitsing van de MPC  Bootcamps en het Thai-boksen. MPC Muay Thai Royale begon omdat daar veel vraag naar was en omdat ik veel technieken van de sport gebruikte in de indoor Bootcamps. MPC Sports is sinds 2016 een verbond van de twee sporten die nauw samengaan.

De regels van MPC Sports zijn simpel: geniet, forceer niets, sta ontspannen op en voedt de motor in je lichaam goed. Dit voor betere prestaties!