MUAY THAI ROYALE

Muay Thai Royale hanteert de oude stijl en respecteert de techniek. De leraar “Kruh” Marc Lorenzo Gefferie begon al op vroege leeftijd bij sportschool Pyramide in Amsterdam-Oost bij Mandingo Gym. Daar heeft hij 2 jaar les gehad van Glenn Brassdorp. Daarna bezocht hij de sportschool De Warmte in Gein van Lucien Carbin, meervouding wereldkampioen Muay Thai Boxen. Toen was hij al verkocht aan die stijl van vechten.

Lucien Carbin

Lucien Carbin is 1 van de eerste kampioenen van het Nederlandse Muay Thai. Als vechter heeft Marc Lorenzo goede successen behaald bij Lucien Carbin en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot 1 van zijn 3 sensei’s.

De harde technische stijl van Carbin bestaat uit het clinchen, knieën, balansverstoringen en het goede boksen. Het is eigenlijk een hogeschool van combat.

Muay Thai Royale hanteert alle technieken volgens het Carbin All Style (CAS) trademark.

Muay Thai Royale hanteert alle technieken volgens het Carbin All Style (CAS) trademark.

Discipline, respect en doorzetting zijn een must. Bepaalde kwaliteiten moeten kenmerkend zijn voor de vechters en beoefenaars van Muay Thai Royale. De groep is redelijk jong en zijn goed bezig. Met elkaar werken we naar iets goeds en dat punt bereiken we samen en volgens strikte lijnen.

interested? JOIN US TODAY!

SCHRIJF JE IN VOOR EEN PROEFLES!